Returnering og ombytning

14 Dages returret
Du har 14 dages fuld returret efter du har modtaget dine varer.

Når vi har behandlet din returnering, tilbageføres beløbet for de købte varer til betalingsmidlet du har benyttet indenfor 14 dage.

 

Nem returnering
Send os en email på kundeservice@pamrideudstyr.dk, med besked om at du ønsker at benytte din returret. Når vi har modtaget din mail vil du få tilsendt en returlabel på den mail som er skrevet på din ordrebekræftelse.

Udfyld din returseddel, som du fik med din ordre.

Læg de originalt indpakkede varer i pakkeæsken eller posen. Luk den grundigt. Print og sæt din returlabel oven på den gamle adresseseddel.

Tag pakken under armen og aflever den i din nærmeste pakkeshop, husk at få en kvittering hvis forsendelsen skulle bortkomme.

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på vores adresse Hornbækvej 188, 3490 Kvistgård.

 

Billig retur
Du modtager din returlabel på mail. Benyttes denne koster det 35 kr. som bliver fratrukket i tilbagebetalingsbeløbet. 

 

Ombytning
Hvis du gerne vil bytte en vare til en anden vare, eller samme vare i en anden størrelse, så returnerer du varen som ovenstående og går ind på pamrideudstyr.dk og lægger en ny bestilling. Det kan du gøre med det samme og samtidig sikre dig, at den ønskede størrelse ikke er udsolgt.

 

Modtagelse af forkert vare eller størrelse
Selvom vi gør hvad vi kan for at pakke din ordre korrekt, så kan der desværre ske fejl. Ved fejl sender du os blot en mail på kundeservice@pamrideudstyr.dk, med besked om at du har modtaget en forkert vare. Når vi har modtaget din mail vil du få tilsendt en returlabel. Skriv fejlen på din vedlagte ordreseddel og send pakken fra din nærmeste GLS pakkeshop. Så sørger vi for at sende den korrekte vare til dig - vi dækker naturligvis fragten begge veje.

 

Du mister din fortrydelsesret hvis
Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varen på anden måde har taget skade i din varetægt