Stierna

Stierna Equestrian Sportswear

Designet og udviklet af aktive ryttere med en livslang passion for ridesport.

pr. side

14 varer

Faldende orden
pr. side

Ridetøj fra Stierna

Stierna Equestrian Sportswear er et svensk firma, der tilbyder teknisk ridetøj af høj kvalitet.
Stierna Equestrian Sportswear er et svensk mærke, der med innovativt design og teknisk kompetence udvikler ridetøj til aktive ryttere. Stierna kombinerer specialistviden fra sports- og friluftsbranchen for at skabe et sortiment af ridetøj af høj kvalitet, der gør det muligt for rytteren at yde optimalt. Tøjfirmaet Stierna Equestrian Sportswear har fra begyndelsen haft spørgsmålet om bæredygtighed som et af parametrene i sin ambition om at udvikle teknisk ridetøj med høj funktionalitet til aktive ryttere. Sætningen “Buy less, choose well, make it last”, et citat af modedronningen Vivienne Westwood, er blevet et mantra for Stiernas produktudvikling af ridetøj. Stiernas bæredygtighedsarbejde er en vigtig del af mærket, identiteten og produktudviklingen. Den er baseret på tre helt konkrete søjler: social bæredygtighed, miljømæssig bæredygtighed og kvalitetsbæredygtighed, ridetøj, som du simpelthen kan stå inde for. Strierna har alt fra ridebukser, ridejakker, ridetrøjer og ridetoppe til stilfuldt tilbehør. Det, der gør mærket så specielt, er deres materialer som bruges i produktionen. Her er nogle af de valg, Stierna har truffet for at skabe produkter, der er holdbare, nemme at passe og miljømæssigt bæredygtige.

Ridetøj med smart materiale
Stiernas Cool Anti-Odeur materiale i Bamboo Charcoal polyester er specielt udviklet til at have en høj fugttransport og er antibakteriel, uden kemiske tilsætningsstoffer. Det minimerer dårlig lugt på dit ridetøj, og du holder dig frisk, både under og efter ridning. EquTex ™-Fluorocarbon-fri beskyttelse EquTex ™ -stoffer er baseret på membranteknologi og bruges i Stiernas højtydende tøj til ridning. Fri for skadelige organiske halogener og fuldstændigt bionedbrydeligt. 3M Thinsulate er et genanvendeligt alternativ til dun. Dun er bionedbrydeligt, men kan ikke genbruges uden at miste noget af dets kvalitet. Ridetøjet fra Stierna med 3M Thinsulate er så let som naturligt dun, ånder let og giver den varme, du har brug for i kolde vintertider. Ridetøjet er meget let at bruge som lag oven på hinanden. For eksempel, kan du havde en enkel ridetop på, derefter kan du nemt bruge en fleecejakke og derefter en vind- og vandtæt ridejakke i løbet af en kold vinterdag - det er det, som Stierna kalder deres 3 -lags tænkning. Her kan du gøre en mere alsidig og effektiv brug af dit ridetøj året rundt.

Fokus på funktionelt ridetøj
Med fokus på funktion og innovativt design skaber Stierna en kollektion med lang levetid, så du kan føle dig godt tilpas i dit ridetøj uanset vejret. For Stierna handler det om bæredygtighed. Som en ung virksomhed har denne tankegang været en del af deres identitet fra begyndelsen, og de bestræber sig på løbende at forbedre deres bæredygtighedsarbejde i takt med mere læring. Det handler om at være vedholdende, overvinde forhindringer og aldrig opgive målet. Ligesom vi gør som ryttere!