Nordic Heat

KRAFTIGE HANDSKER MED VARME - SORT

Ikke på lager

1.695,00 kr
Produktbeskrivelse

Tactical Liner – en suveræn vinterhandske til eks. skiløb eller cykling.

Disse Tactical Liner handsker giver dig maksimal ydeevne ved at holde hænderne varme og komfortable.

3 varmeindstillinger – op til 5 timers varme. Inklusiv genopladelige batterier og oplader.

100% vind- og vandafvisende.

KRAFTIGE HANDSKER MED VARME:

Hvis du er på udkig efter en suveræn vinterhandske, så prøv disse batteri-drevne kraftige handsker med varme. Som navnet antyder, giver disse handsker dig maksimal ydeevne ved at holde dine hænder varme og komfortable. Kraftige opvarmningszoner er placeret på oversiden af hver finger og leverer varme til hele oversiden af hånden.

  • 100% Åndbar, vind og- vandafvisende
  • 3 varmeindstillinger

Opvarmes med lithium-ion batteri, 1800 mAh

Drevet af et par lette lithium-ion batterier, vil disse opvarmede handsker yde aktiv varme i op til 5 timer. For endnu større komfort har handskerne en indbygget temperaturregulator, så du kan justere varmeniveauet med blot et tryk på knappen.

 

OBS. Handkerne er ikke egnet til ridebrug, da der ikke er forstærkning mellem fingrene som på en ridehandske. Handskerne vil derfor blive slidt for hurtigt af tøjlen.

 

Xtreme Comfort Technology
= hårtynde microfibre, der tillader fuld bevægelsesfrihed.
Alle Nordic Heat produkter er baseret på Xtreme Comfort Technology (XCT).
Vi har erstattet voluminøse varmepuder og uddateret batteriteknologi, som hindrer ydelse og mobilitet, med ultra-tynde, mikrolegeret varmefibre.
Litium-ion batteriets teknologi maksimerer energien og leverer timevis af behagelig varme. Dette system er kulminationen af mange års forskning, ekspertise og teknisk udvikling.