Insektbeskyttelse

Når sommeren kommer og temperaturen stiger, kan vi ikke undgå at hestene bliver påvirket, både af varmen og af diverse insekter. Derfor er det vigtigt at passe godt på sin hest i sommerperioden med forskellige former for insektartikler. Hos Pam Rideudstyr finder du alle de produkter som du skal bruge i kampen mod insekterne fra anerkendte mærker såsom Absorbine Ultrashield, Waldhausen og LeMieux. Er du på udkig efter eks. insektspray, fluemaske, fluepandebånd, insektdækken, eksemdækken eller mulenet, så vil du helt sikkert finde noget som du og din hest kan bruge her på webshoppen.

pr. side

Varer 1-35 af 45

Faldende orden
Side
pr. side

Sådan beskytter du bedst din hest mod insekterne
Alle hesteejere ønsker at beskytte deres hest bedst muligt mod gener fra insekter, både på folden, i boksen og hvis man rider en tur i skoven. Du skal derfor overveje i hvilke situationer du mener at din hest har behov for beskyttelse og hvor sensitiv den er overfor insekterne. Det er ikke nødvendigvis alle heste som behøver at blive klædt på fra "hov til hovede" med insektbeskyttende produkter. Nogle heste kan nøjes med en god insektspray. Er insektspray ikke nok er det en god ide at bruge en fluemaske eller et fluepandebånd. kan du beskytte din hest yderligere med et insektdækken både til foldbrug og til ridebrug hvis din hest er ekstra sensitiv.

Fluemaske eller pandebånd?
Det er meget forskelligt om vi som hesteejere vælger en fluemaske eller et fluepandebånd til at beskytte hesten mod insekter. Har du en hest som er meget sensitiv over for insekter eller for solen, er en fluemaske med UV beskyttelse det rette valg. Fluemaskerne kan købes både med beskyttelse på ørerne og på mulen alt efter hvad hesten har behov for. Er din hest ikke voldsomt sensitiv overfor insekter, eller bliver den nemt irriteret af at bære maske er fluepandebåndet et rigtigt godt alternativ.

Gode råd hvis du har en sensitiv hest
Man skal huske på at en sensitiv hest hurtigt kan blive meget påvirket af insekterne. Hesten kan f.eks. løbe rundt på folden for ikke at blive generet af eks myg, klæger, fluer mm. Er der mange insekter på folden hvor din hest går, kan du også opsætte en "insekt fanger" som reducere bestanden af generende insekter på folden.