Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne igennem, inden du handler hos os.

FIRMAOPLYSNINGER

Pam Rideudstyr Aps
CVR nr: 35413499
Hornbækvej 188, 3490 Kvistgård i Nordsjælland
E: [email protected]
T: 22820076 
Etableringsår: 2013

PRISER & BETALING

Hos Pam Rideudstyr kan du betale med følgende: Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og MobilePay

Vi acceptere betalinger med ViaBill.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

  

REKLAMATIONSRET

Du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen, manglende vedligeholdelse, slidtage eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen eller manglen ved varen. Er fejlen på varen ved modtagelse, skal der straks reklameres inden der foretages yderligere. Tages varen i brug med den pågældende fejl, anses varens stand som accepteret og reklamationsretten bortfalder.

Enhver returnering af en reklamation, skal være aftalt og godkendt på forhånd.

Er reklamationen berettiget, dækker vi fragtomkostningerne, såfremt vores egen returlabel benyttes. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til forsendelse, til returnering af varen.

 

FORTRYDELSESRET

Når du handler på pamrideudstyr.dk har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager pakken. Du kan kun returnere varer, så længe de er ubrugte, med original mærkning og intakt emballage.

Skoæsker mv. må ikke bruges som forsendelsesmiddel. Dvs. de skal leveres intakt retur til os sammen med skoene. 

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

 

LEVERINGSTIDER

Bestiller du inden kl. 12 på hverdage (lørdag, søndag og helligdage undtaget) sender vi din ordre afsted samme dag og der vil herefter være 1-2 dages leveringstid.

I travle perioder ved udsalg, julesalg mm. kan leveringstiden være ca. 1-4 hverdage.

Hos Pam Rideudstyr kan du få din ordre leveret med GLS eller PostNord.

Ved køb for over 499,- opnår du gratis fragt på din ordre.

 

NÆGTELSE

Nægter du modtagelse af pakken, er det ikke muligt at aflevere pakken på din bopæl eller bliver pakken ikke afhentet i posthuset/pakkeboks, vil der blive opkrævet et håndteringsgebyr på 15 kr. samt et returfragt gebyr på 50 kr. svarende til portoen retur til Pam Rideudstyr.

 

RETURNERING OG OMBYTNING

Du har 14 dages fuld returret efter du har modtaget dine varer. Du kan returnere din vare til os så længe varen er ubrugt og med origanal mærkning og embballage.  

 • Køb en returlabel gennem vores returportal
 • Din returlabel vil blive sendt til den email adresse som er udfyldt på ordren
 • Pak dine varer forsvarligt og påsæt den forudbetalte pakkelabel på pakken
 • Indlever pakken i din nærmeste PostNord pakkeshop

Bemærk det koster 39 kr. hvis du køber en returlabel gennem vores returportal. Det er ikke et krav at benytte vores pakkelabel. 

Køb pakkelabel via vores returportal her

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist hvis varens værdi er forringet. Dette kan ske hvis:

 • Du har taget varen i brug
 • Varen er beskadiget
 • Varen overholder ikke kravene for returnering, der følger af mærking og embalage
 • Ved køb af støvler er skoæsken blevet benyttet som forsendelsesembalage

Når vi har behandlet din returnering, tilbageføres beløbet for de købte varer til betalingsmidlet du har benyttet indenfor 10 dage.

Pakker kan også returneres i vores fysiske butik på Hornbækvej 188, 3490 kvistgård, mandag-fredag kl. 12-18/lørdag kl. 10-14

 

Ombytning

Vi kan desværre ikke ombytte varer, men refundere beløbet ved returnering. Ønsker du en vare i en anden farve, størrelse mm. skal du derfor bestille den på ny i webshoppen. Dette gør vi for at din vare kan leveres hurtigt og ikke er udsolgt.

 

Modtagelse af forkert vare eller størrelse

Selvom vi gør hvad vi kan for at pakke din ordre korrekt, så kan der desværre ske fejl. Ved fejl sender du os blot en mail på [email protected], med besked om at du har modtaget en forkert vare. Herefter vil vi finde en løsning hurtigst muligt og give dig besked. Det er vigtigt at du kontakter os inden du sender din pakke retur. 

 

Returnering af reklamation

For at reklamere over en vare skal du kontakte os på [email protected]

Vi skal bruge følgende informationer ved en reklamation:

 • Ordrenummer
 • Beskriv fejl eller mangler på varen
 • 3-4 billeder af varen. Det er vigtigt at du fremsender os billede af varen i sin helhed, forfra, bagfra og et billede af selve fejlen/manglen
 • Alle reklamationer skal sendes til os på mail, hvorefter vi vil behandle sagen og give dig svar inden for 2-5 dage. Enhver returnering af en reklamation skal være aftalt og godkendt på forhånd. 
 • Reklamationen skal ske i rimelig tid fra at du konstatere fejlen/manglen på varen. Ved rettidig reklamation kan du enten få varen repareret, ombyttet, få afslag i den originale pris eller få pengene retur, hvordan sagen bliver behandlet kommer an på fejl/mangler og varens tilstand.

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede varer, prisændringer, tastefejl og forsinkelser fra leverandøren.

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af de forpligtelser, som vi påtager os i henhold til betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger udenfor vores kontrol.

 

KLAGEADGANG

Du har adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er utilfreds med varen, du har købt, og hvis det ikke er muligt at blive enige om en fornuftig løsning.

 

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATA)

For at du kan indgå aftale med os på PamRideudstyr.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Pam Rideudstyr ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.