Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Pam Rideudstyr Aps
CVR nr: 35413499
Hornbækvej 188, 3490 Kvistgård i Nordsjælland
PamRideudstyr@gmail.com
Mobil: 22820076 (Skriv gerne en sms)
Etableringsår: 2013
 

Betaling

På PamRideudstyr.dk kan der betales med:
Dankort/Visa Dankort
Mastercard


Der tages ikke kort gebyr ved betaling på PamRideudstyr.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra PamRideudstyr.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Købte varer leveres med Postdanmark, GLS eller DAO. Fragtprisen afhænger af leveringsform.

Din ordre sendes samme dag, hvis ordren gennemføres før kl. 10:00. 

Vi sender din ordre fragtfrit ved køb for 499 kr.

kdu94mhsfbymexuz11t

30 DAGES RETURRET

Har du fortrudt dit køb og ønsker du at sende varen retur til Pam Rideudstyr skal du sørge for at sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb og herefter skal vi have modtaget dine varer retur inden for 14 dage. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail på pamrideudstyr@gmail.com eller på tlf: 22820076. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Vi tilbyder køb af returlabel til kr. 30,- Følg dette link: Returlabel. Hvor du kan købe en returlabel som du selv kan printe. 

Ønsker du at sende en eller flere varer retur skal du vedlægge en returseddel i din pakke som du kan downloade her: Returseddel

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

- varen på anden måde har taget skade i din varetægt


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. kdu9m5ysvt4w6m5z7elEksempelvis kan vi se os nødsaget til at anse varen for brugt hvis der er dyrehår, snavs eller røglugt på varen. Har varen været prøvet på en sådan måde, at der er kommet synlige ridser, pletter eller mærker, eller er varen ikke i sin originale emballage hæfter forbrugeren for en eventuel værdiforringelse som Pam Rideudstyr fastsætter værdien af. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

kdu9p132zvgd2mgbnpdHvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage (Dankort/VISA) eller senest 30 dage (Mastercard) fra den dato, hvor vi har modtaget dine returvarer. Beløbet vil blive tilbageført på samme betalingskort, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Hornbækvej 188, 3490 Kvistgård

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på PamRideudstyr.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Hornbækvej 188, 3490 Kvistgård


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på PamRideudstyr.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Pam Rideudstyr ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og ansatte for Pam Rideudstyr ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på PamRideudstyr.dk er Cecilie Pam Larsen
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til PamRideudstyr.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Pam Rideudstyr ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Pam Rideudstyr ApS via e-mail PamRideudstyr@gmail.com
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Pam Rideudstyr ApS via email PamRideudstyr@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Link til fortrydelsesformular
(download, ret til og upload i PDF)