Havens

EQUIFORCE LYTE - 1,5 KG

På lager

149,00 kr
Produktbeskrivelse

Elektrolytter til heste med sporstoffer og antioxidanter

Koncentrerede elektrolytter med organiske sporstoffer og kraftige, naturlige antioxidanter i form af C-vitamin, organisk selen (Sel-Plex®) og naturligt E-vitamin(RRR-alfa-tocopherol). Sikrer en stabil elektrolyt- og væskebalance, optimal muskel- og nervefunktion, bedre udholdenhed, større drikkelyst, samt hurtigere og bedre restitution under og efter hårdt arbejde eller transport. Anbefales som erstatning for svedtab til alle heste i arbejde.

Hesten mister elektrolytter hver dag!
Elektrolytter er impulsledere (ledere af elektriske signaler i nervesystemet), som er nødvendige for at hesten kan opretholde vitale livsfunktioner, bl.a. væskebalance, fordøjelse og muskel- og nervefunktion. Hesten mister først og fremmest elektrolytter gennem sved, men også gennem urin og afføring. Træning, konkurrence eller varmt vejr (f.eks. under rejse og stævnedeltagelse) øger tabet af elektrolytter markant. Sportsheste har derfor et særligt behov for at få tilført ekstra elektrolytter.

EquiForce Lyte sikrer optimal væskebalance og stabile præstationer
Nedsat præstation hos sportsheste skyldes ikke sjældent en kombination af uorden i elektrolyt- og væskebalancen og en ophobning af de affaldsstoffer (bl.a. mælkesyre og frie radikaler), der dannes i musklerne i forbindelse med hårdt arbejde. Mælkesyre i musklerne er en hyppig årsag til træthed samt muskelstivhed/spændinger, mens frie radikaler er aggressive kemiske forbindelser, der kan angribe og i værste fald ødelægge hestens celler, hvilket svækker såvel kondition som immunforsvar og fremskynder ældningsprocessen. EquiForce Lyte har et meget koncentreret indhold af præcis de elektrolytter, som hesten mister gennem sin sved, hvilket sikrer en optimal elektrolyt– og væskebalance, idet hesten svedtab erstattes, samtidig med at saltene i produktet øger hestens drikkelyst. Produktet er derudover tilsat letoptagelige, organisk bundne (chelaterede) spormineraler, idet træning og stress også øger hestens tab af disse og dermed behovet for en erstatning. EquiForce Lyte indeholder tillige høje doser af de meget kraftige, naturlige antioxidanter; C-vitamin, organisk selen (Sel-Plex®) og naturligt E- vitamin(RRR-alfa-tocopherol). Denne udgave af E- vitaminet er den eneste (af i alt 8 E-vitaminer), der er 100 % biologisk aktiv og den er derfor ca. 40 % mere effektiv end de syntetiske udgaver af E- vitamin. Antioxidanterne virker ved at uskadeliggøre de aggressive frie radikaler, der dannes under hårdt arbejde, hvorved muskler og øvrige celler beskyttes effektivt imod disse og restitueres bedst muligt, hvilket styrker hestens kondition, almene velbefindende og immunforsvar, samt bremser ældningsprocessen mest muligt. Produktet er desuden tilsat magnesium, der styrker nervefunktionen og virker muskelafslappende.

 

Sammensætning: natriumchlorid (salt), kaliumchlorid, meritose, natriumbicarbonat, magnesiumoxid, foderkridt, rapsolie.

Analyse: råprotein: 0,6 %, råfibre: 0,1 %, råfedt: 1,3 %, råaske: 76,8 %, natrium (Na): 20,2 %

Tilsætningsstoffer pr kg: E-vit.: (3a700, RRR alpha tocopherol): 10.000 IE, C-vit.: (3a300): 6.000 mg, selengær (3b8.11): 4.400 mg, manganchelat af glycinhydrat (3bE5): 4.100 mg, zinkchelat af glycinhydrat (3bE6): 3.900 mg, kobberchelat af glycinhydrat (E4): 2.500 mg, æblekoncentrat (CoE 386): 0,4 %.

 
 

Specifikation

Natrium(Na) Kalium(K) Chlorid(Cl) Calcium(Ca) Magnesium(Mg) Kobber(Cu) Mangan(Mn) Zink(Zn) Selen(Se)

C vitamin Naturligt E vitamin

Pr. kg

200 g 80 g 381 g 10 g 20 g 600 mg 900 mg 1.000 mg 10 mg 6.000 mg 10.000 IE

Pr. 50 g

10 g 4g 19 g 0,5 g 1,0 g 30 mg 45 mg 50 mg 0,5 mg 300 mg 500 IE