Huskeliste til stævne

Huskeliste til stævne

Det er altid spændende når man skal afsted til stævne, men det kræver også en god planlægning og forberedelse for at sikre en god oplevelse for både hest og rytter. Jeg har lavet en stævnehuskeliste som du kan downloade og printe ud. På listen får du nemt et overblik over udstyret som du skal huske til både hest og rytter.

Læs mere

Hjemmelavet julegodbidder til din hest

Hjemmelavet julegodbidder til din hest

Lav dine helt egne julegodbidder til hesten og forkæl den lidt ekstra i juletiden. Du kan også pakke dine godbidder ind og dele dem ud som små julegaver til de andre i stalden.

God fornøjelse!

Læs mere

Passer din ridehjelm?

Passer din ridehjelm?

Ridehjelmene kan fås i mange forskellige mærker, i et utal af forskellige farver og designs, det allervigtigste er dog at din ridehjelm sidder korret på hovedet og er komfortabel. Er din hjelm for lille, eller er formen forkert kan du nemt få hovedpine eller trykmærker når du rider. Er din hjelm for stor kan den ikke sikre dig den optimale bekyttelse hvis du skulle være uheldig og falde af, tilmed kan hjelmen glide frem og tilbage i panden når du rider, hvilket også er distraherende og kan fjerne fokus fra den gode ridelektion.

Læs mere