NAF

PROFEET FLYDENDE 1 L.

På lager
489,00  DKK

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Gratis fragt ved køb over 499,-

PROFEET er et unikt tilskud, som ikke bare giver de vigtige næringsstoffer til hovene, men også ernæringsmæssig støtte til en sund lever funktion - som er fundamentet for en sund hov-vækst.

PROFEET er udviklet af veterinære forskere og godkendt af førende beslagsmede. Tilskuddet yder en femstjernet understøttelse af hovvækst af høj kvalitet og beskyttelse mod flækkede, svage hove. Biotin har længe været kendt som nøglen til ernæringsmæssig understøttelse af hestens hove. PROFEET giver den anbefalede mængde af biotin sammen med andre vigtige næringsstoffer for hovene såsom methionin, biotilgængelig sulfur, zink samt komplekse vitaminer og mineraler.

Helt unikt er PROFEET også tilsat dokumenterede, naturlige antioxidanter, som understøtter hovens og pelsens sundhed ved at yde en holistisk støtte til hele systemet. Som det største organ i kroppen afspejler hud og hove ofte den generelle sundhed; dårlige hove og kedelig pels kan indikere, at systemet generelt er stresset. PROFEET understøtter leveren ved at skylle overskydende giftstoffer væk. Dette er med til at rense hestens system, hvilket giver skinnende pels og stærke, sunde hove.

Specifikationer
MærkeNAF