Carr & Day & Martin

Canter Coat Shine

Ikke på lager

150,00 kr
Produktbeskrivelse

En koncentreret pelsglans, der giver øjeblikkelig glans, og modvirker samtidig pletter. 

Efterlader pelsen blød. 600 ml.

 

Carr & Day & Martin har med denne flaske igen revolutioneret markedet for plejemidler, og produktet er stilfuldt udført og MEGET funktionelt. 

 

Equimist 360 flasken har følgende unikke egenskaber og fordele:

 

- Spray 360°: Equimist 360 kan sprøjte i 360°, hvilket betyder at du kan sprøjte mens flasken vendes på hovedet eller på skrå, uanset hvor meget væske der er i flasken. Dette er perfekt når du sprøjter under maven på heste eller steder som kan være svære at nå.-

- Uovertruffen dækning: Equimist 360 laver en fin mist, med ultra små dråber som sikre suveræn dækning og en jævn fin finish hver gang.

- Kontinuerlig spray: Equimist 360 sprayer kontinuerligt med et bredere og finere spraymønster end traditionelle trigger-sprays, og derfor opnår du en mere jævn fordeling af produktet.

- Minimal lyd: Den særligt udviklede spray flasker giver minimal lyd når der sprayes. Test viser at Equimist flasken hurtigere bliver accepteret af unge eller nervøse heste.

- Ingen spild og mere økonomisk: Equimist 360 teknologien tømmer hele flasken for væske, det betyder at der ikke går noget produkt til spilde i bunden af flasken.

- Ergonomisk Design: Equimist 360 flasken er god at holde på og spray funktionen let at anvende for folk med svaghed i hånden.