Nordic Heat

BASE LAYER BOTTOM - UNISEX

Ikke på lager
Kun %1 tilbage

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Gratis fragt ved køb over 499,-

Hold dig varm inderst inde, selv når frosten bider.

 

  • Varm i hele kroppen – uanset vejret
    Nordic Heats Undertøj med varme – Bund giver dig timevis af effektiv beskyttelse mod selv stærk kulde. De 3 varmezoner i både over- og underdel er placeret, så varmen transporteres rundt i hele kroppen.
  • Lunt, tørt og behageligt
    Inderbeklædningen er lavet i et åndbart og svedtransporterende stof, der er behageligt mod huden og holder dig tør hele dagen. Erstat de tykke lag af traditionel beklædning med denne nye opfindelse og nyd din fulde bevægelsesfrihed.

Når temperaturen daler, holder denne opvarmede inderbeklædning dig varm. Tryk på kontrolknappen, så tænder du for varmen og kan med yderligere tryk vælge den temperatur, du føler mest behagelig: Lav – mellem – høj. Du kan nyde varmen i over 5 timer på én opladning af det lette, men stærke Lithium 7,4 volt batteri, når du vælger det lave temperaturniveau.

Nordic Heats varmesystem XCT (Xtreme Comfort Technology) bruger ultra-tynde kulfibertråde i varmezonerne. De mærkes først når du tænder på knappen og føler den beroligende varme brede sig i kroppen.

 

Overdelen har 3 varmezoner, der sikrer, at hele kropskernen holdes varm. Der er én varmezone på tværs af maven og to zoner på ryggen – de er placeret på den øverste del af ryggen samt hen over lænden og fremmer derved blodcirkulationen til hele kroppen.

 

Underdelen har en varmezone over lyskeområdet, som gennemstrømmes af ca. 3.000 liter kropsvæske i døgnet. Det giver en effektiv transport af varme ned i benene. Yderligere sikrer en varmezone omkring hvert knæ, at dine led ikke bliver kolde og stive.

 

Størrelser
Base Layer er unisex, men bemærk venligst at de er opgivet i herre-størrelser.
Kvinder skal vælge en str. mindre end normalt, dvs: (2XS=34, XS=36, S=38, M=40, L=42, XL=44, XXL=46)

 

Vaskbart
Bunden kan vaskes i vaskepose ved 30 grader (skåne/skjorte-vask),
husk blot at fjerne batteriet. Hængetørre herefter.

Specifikationer
MærkeNordic Heat