Nordic Heat

QUILTET VEST CREME - DAME

Ikke på lager
Kun %1 tilbage

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Gratis fragt ved køb over 499,-

Varmevest til damer i gennemtænkt design – hvid quilt

Nordic Heats varmeveste er særligt fremstillet til det lunefulde danske vejr, hvor det nemt kan blive meget koldt at opholde sig udendørs. Det batteriopvarmede tøj er produceret i en høj kvalitet med stor slidstyrke og i gennemtænkt design. Med et enkelt tryk på knappen vil du opleve, hvordan varmen breder sig fra vesten og ud i hele kroppen.

Varmevest i quilt til damer er en komfortabel vest i et lækkert materiale, som gør outdoor-livet lidt sjovere. Med den batteriopvarmede vest behøver du nemlig ikke risikere at fryse, når du går tur i skoven, lufter hunden, ordner have eller spiller golf. Aktiviteter, hvor du skiftevis bevæger dig og står stille, kan gøre det svært at vælge den rette påklædning, men en varmevest er et sikkert valg. De indbyggede varmezoner i vesten giver dig fuld bevægelsesfrihed på grund af det lette materiale – og dejlig varme, når kulden kommer krybende. Du trykker blot en enkelt gang på knappen for at tænde og regulere temperaturen i vesten, der har tre varmeindstillinger.

Slip for lag på lag 

Den quiltede varmevest til damer er en del af en serie outdoor-beklædning fra Nordic Heat, som er særligt udviklet til det omskiftelige danske vejr, der hurtigt kan skifte fra køligt til rigtig koldt. Med Xtreme Comfort Tecnology er den traditionelle tykke isolering skiftet ud med fine mikrofibre i et højteknologisk materiale, som er åndbart, smidigt og slidstærkt. Det sikrer dig fuld bevægelsesfrihed, da du slipper for at polstre dig med flere lag tøj for at holde på varmen.

Over fem timers varme

Vesten er designet med tre varmezoner af indvævede tynde kulfibertråde placeret på brystet og ryggen, der giver den bedste cirkulation af varme til hele kroppen. I overgangen fra den ene årstid til den anden er den lette quiltede vest skøn i sig selv – og bliver det pludseligt koldt, er en behagelig varme kun et enkelt tryk væk. Med varmevesten følger et let, men kraftigt lithium-batteri, der sikrer varme i over fem timer, alt efter valg af varmeniveau. Tænd-/sluk-knappen lyser rød, gul eller grøn afhængigt af, hvor meget batteritid, der er tilbage. Det er naturligvis muligt at købe ekstra batteri, så du er varmesikret på selv de længste kolde dage.

Varmt og smart

Nordic Heat producerer og leverer tøj med indbygget varme og udvikler konstant nye løsninger, der gør batteriopvarmet beklædning endnu bedre. Tusindvis af håndværkere, lystfiskere, dykkere, ryttere, havefolk og cyklister blandt mange andre har gennem årene lunet sig ved den behagelige varme, som både veste, undertøj, handsker og såler giver. På baggrund af mange tilbagemeldinger fintænker Nordic Heat nye detaljer, der kan imødekomme brugernes ønsker om størst mulig bevægelsesfrihed i tøjet med indbygget varme. Det gælder i alt fra batteriets placering, pasform og design af varmetøj, så det ikke blot er varmt og praktisk, men også klassisk og smart.

Både varmevest, handsker og undertøj kan vaskes ved 30 grader – husk blot at fjerne batteriet. Skulle det ske, at man bliver våd fra yderst til inderst, kan batteriet dog sagtens tåle det.

Din sikkerhed – vores prioritet

Din sikkerhed betyder alt for os i Nordic Heat. Derfor tester vi hele tiden vores produkter, så vi er sikre på, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle vores produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

  • GOLF – Varmevest eller handsker med indbygget varme bliver dine bedste venner på golfbanen, når du venter på din tur til at slå.
  • RIDNING – Handsker, såler eller vest med indbygget varme til rideture på en kølig dag.
  • SKI – Undgå de mange lag på lag med langt undertøj med indbyggede varmezoner.

Veste til søsDamevest hvid Ridepige stald1

Specifikationer
MærkeNordic Heat