Nordic Heat

QUILTET VEST - HERRE

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.795,00  DKK

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Gratis fragt ved køb over 499,-

                                  

Varmevesten fra Nordic Heat er særligt udviklet til et omskifteligt dansk vejr, hvor det kan gå fra lunt til meget koldt på et øjeblik. Det batteriopvarmede tøj er fremstillet i en høj kvalitet med stor slidstyrke, der sikrer dig fuld bevægelsesfrihed og en behagelig, regulerbar varme på samme tid. Tre varmezoner placeret på brystet og ryggen af den quiltede varmevest giver optimal cirkulation af varme til hele kroppen.

Varmevesten i quilt til herrer med batteriopvarmede zoner gør outdoor-livet mere komfortabelt. Jagt eller fiskeri kan for eksempel byde på lange stillestående perioder. Og en runde på golfbanen i ydersæsonen kan være en hyggelig og sjov, men også en kold oplevelse. Med et enkelt tryk på varmevestens knap vil du dog hurtigt mærke varmen brede sig til hele kroppen. Varmezonerne er nemlig placeret, så de giver den bedste cirkulation af varmen fra brystet og ryggen og ud til resten af kroppen.

Stor bevægelsesfrihed

Den quiltede varmevest er fremstillet i et højteknologisk materiale, som er smidigt, åndbart og slidstærkt. Den fungerer som en windbreaker, er vandafvisende, og når du begynder at føle dig kold, tænder du blot for varmen. Med Xtreme Comfort Tecnology er den traditionelle tykke isolering udskiftet med hårfine mikrofibre og tillader derved fuld bevægelsesfrihed. Varmevesten er derfor perfekt til dig, der gerne vil nyde naturen – også når det er koldt – uden at være hæmmet af tykke polstrede jakker.

Kraftigt batteri i lommestørrelse

Det lette, men kraftige lithium-batteri kan varme i over fem timer på én opladning – afhængigt af det valgte varmeniveau. Batteriet fylder ikke mere end en lille mobiltelefon i lommen og kan oplades mere end 500 gange. Ekstra batterier kan naturligvis købes, så du kan have et med i reserve, hvis du er ude i længere tid.

Slip for lag på lag 

Den quiltede varmevest er en del af en serie af outdoor-beklædning fra Nordic Heat, der også omfatter langt undertøj, handsker og såler. Alt sammen særligt udviklet til at kunne holde dig varm i et ubeslutsomt dansk vejr, hvor det hurtigt kan gå fra køligt til meget koldt.  Med de indbyggede varmezoner i et gennemtænkt design, slipper du for at polstre dig med flere lag tøj, når du dyrker friluftslivet. Varmevesten er for eksempel fremstillet med tre varmezoner af indvævede tynde kulfibertråde placeret på brystet og ryggen, så du kan holde dig varm på kroppens vitale steder.

Friluftsfolkets erfaringer

Nordic Heat udvikler konstant nye løsninger, der gør batteriopvarmet beklædning endnu bedre. Tusindvis af håndværkere, ryttere, lystfiskere, dykkere, havefolk og cyklister blandt mange andre har allerede gennem flere år haft varmetøjet som en nærmest uundværlig del af deres garderobe. På baggrund af løbende tilbagemeldinger finpudser Nordic Heat på detaljer, der kan imødekomme brugernes ønsker om størst mulig bevægelsesfrihed i tøjet med indbygget varme

Vask ved 30 grader

Både varmevest, varmehandsker og undertøj med varme kan vaskes ved 30 grader – husk blot at fjerne batteriet først. Skulle du blive våd fra yderst til inderst, kan batteriet dog sagtens tåle det.

Din sikkerhed – vores prioritet

Din sikkerhed betyder alt for os i Nordic Heat. Vi tester derfor hele tiden vores produkter, så vi er helt sikre på, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

  • SEJLSPORT – Det kan være koldt på havet. Varmetøj kan holde temperaturen oppe i over fem timer.
  • CYKLING – Pause eller punktering? Med et tryk på knappen holder vesten dig varm og klar til næste etape.
  •  MOTORCYKEL – Langt undertøj med indbyggede varmezoner forlænger MC-sæsonen.
Specifikationer
MærkeNordic Heat