Nordic Heat

SOFTSHELL VEST UNISEX - SORT

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.795,00  DKK

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Gratis fragt ved køb over 499,-

Slip for lag på lag af trøjer og jakker og få fuld bevægelsesfrihed med en varmevest i softshell. Den batteriopvarmede vest med tre varmeindstillinger sikrer dig god varme, når du har brug for det. Du aktiverer og regulerer varmen med et enkelt tryk på en knap. Over fem timers dejlig varme, selv når det er meget koldt udenfor.

Varmevest i komfortabel softshell til herrer giver dig fuld bevægelsesfrihed, når du er aktiv i det fri. Bliver det mon meget koldt i dag, eller vil solen kigge frem, når du arbejder, er på jagt eller på fisketur, sejler, går en runde golf, lufter motorcyklen eller dyrker andre interesser i det fri? Med varmevesten behøver du ikke bekymre dig om, at vejret slår om, som det rigtig ofte gør i Danmark. Den batteriopvarmede softshell vest er vind- og vandafvisende, og bliver det koldt, mens du er ude, tænder du blot for varmen.

Bevæg dig frit i Nordic Heats lette softshell vest med varme

Brug varmevesten som overtøj i overgangsperioder fra en årstid til en anden eller som mellemlag under en jakke, når det er rigtig koldt. Vesten er designet til at holde dig varm samtidig med, at den lette softshell giver dig optimale betingelser for at bevæge dig. De tre indvævede varmezoner af tynde kulfibertråde er placeret på brystet og ryggen, så du oplever den bedste cirkulation af varme til hele kroppen.

Højeste komfort i over fem timer

Du både tænder for varmen og vælger temperatur – lav, mellem eller høj – med kontrolknappen på vestens front. Det lette lithium-batteri i lommestrørrelse kan give dig varme i over fem timer afhængigt af varmeniveau og kan genoplades mere end 500 gange.

  • Vind- og vandafvisende
  • Tre varmeindstillinger
  • Varmezoner på ryggen og på brystet
  • Mere end fem timers varme
  • Let batteri i lommestørrelse – genopladeligt over 500 gange

Serie af varmetøj fra Nordic Heat

Softshell varmevesten er en del af en serie outdoor-beklædning fra Nordic Heat, der blandt andet også omfatter langt undertøj, handsker og såler. Alle dele er særligt udviklet til at holde dig varm i et omskifteligt dansk vejr, hvor det hurtigt kan slå om til meget koldt.  Hvert stykke tøj har indbyggede varmezoner i et gennemtænkt design, så du slipper for at polstre dig med flere lag tøj, når du dyrker friluftslivet – går tur ved stranden, laver havearbejde, spiller golf, dykker, cykler eller sejler. Varmevesten er for eksempel fremstillet med tre varmezoner af indvævede tynde kulfibertråde placeret på brystet og ryggen, så du kan holde dig varm på kroppens vitale steder. Det bliver du især henrykt for, hvis du dyrker en interesse, hvor du skiftevis går og står stille.

Friluftsfolkets erfaringer

I Nordic Heat udvikler vi konstant nye løsninger, der gør batteriopvarmet beklædning endnu bedre. På baggrund af løbende tilbagemeldinger fra mange glade kunder finpudser Nordic Heat på detaljerne. På den måde imødekommer vi brugernes ønsker om størst mulig bevægelsesfrihed i tøjet med indbygget varme.

Vask ved 30 grader

Varmevest, varmehandsker og undertøj med varme kan vaskes ved 30 grader – husk blot at fjerne batteriet. Bliver du gennemblødt af regn eller falder i vandet, kan batteriet dog sagtens tåle det.

Din sikkerhed – vores prioritet

Din sikkerhed betyder alt for os i Nordic Heat. Og vi tester derfor hele tiden vores produkter for at være helt sikre på, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

  • SEJLSPORT – Det kan være koldt på havet. Varmetøj kan holde temperaturen oppe i over fem timer.
  • CYKLING – Pause eller punktering? Med et tryk på knappen holder vesten dig varm og klar til næste etape.
  • HÅNDVÆRKER – Arbejdstøj med indbygget varme giver fuld bevægelsesfrihed på arbejdspladsen.

Nordic Heat softshell vest -
Herre vest motorcykel

Specifikationer
MærkeNordic Heat
Vælg farveSort