Nordic Heat

QUILTET SOFTSHELL DAMEVEST - SORT

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.795,00  DKK

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Gratis fragt ved køb over 499,-

Varmevest i sort, softshell til damer – perfekt pasform.

En batteriopvarmet vest holder dig varm på selv de koldeste dage. Softshell varmevesten giver dig velvære fra inderst til yderst med tre varmeindstillinger, som du let kan regulere. Glæd dig over mere end fem timers fortryllende varme på en kold dag.

Varmevest i softshell til damer er det ideelle overtøj til en kølig dag og genial som mellemlag, når vinteren virkelig viser tænder. Varmevesten har tre varmezoner, som kan reguleres i tre forskellige varmetrin: lav, mellem og høj. Det medfølgende batteri er på størrelse med en lille mobiltelefon og kan holde dig varm i over fem timer, afhængigt af varmeindstillingen.

 

 

Slut med lag på lag
Den lækre varmevest er fremstillet i blød softshell, som giver dig fuld bevægelsesfrihed til dine friluftsaktiviteter. Når du vælger en varmevest slipper du nemlig for at polstre dig selv med flere lag tøj, når du for eksempel går tur med hunden, arbejder i haven eller er på cykeltur med familien. Softshell varmevesten er desuden blevet en uundværlig del af mange rytteres udstyr, når de går i stalden eller rider på en kold dag.

 

Tri-Zone opvarmning
Varmezonerne giver dig behagelig varme præcis de steder på overkroppen, hvor du har behov for det – på brystet og på ryggen, hvorfra du opnår den bedste cirkulation af varme og velvære til resten af kroppen. Bliver det for koldt – eller for varmt – kan du nemt skrue op og ned for varmen med et tryk på kontrolknappen.

 

Perfekt til lunefuldt dansk vejr
Softshell varmevesten er en del af en serie varmebeklædning fra Nordic Heat, som er særligt udviklet til et omskifteligt dansk vejr, hvor det hurtigt kan blive rigtig koldt.  Ikke mindst er den batteriopvarmede vest så behagelig at have på, at du har lyst til at bære den, uanset om du har brug for varmen eller ej.

  • Vind og vandafvisende
  • Indbygget temperaturregulator
  • Mere end 5 timers varme
  • Let genopladning af batteriet

 

Varmt, praktisk og smart
Nordic Heat tilbyder kvalitetstøj med indbygget varme og udvikler konstant nye løsninger, der gør batteriopvarmet beklædning endnu bedre. Håndværkere, lystfiskere, ryttere, dykkere, havefolk og cyklister blandt mange andre har allerede testet tøjet og haft fornøjelse af den behagelige varme, som både veste, undertøj, handsker og såler giver.

På baggrund af tilbagemeldinger finpudser Nordic Heat konstant de detaljer, der kan imødekomme brugernes ønsker om den størst mulige bevægelsesfrihed i tøjet med indbygget varme. Det gælder for alt fra batteriets placering, varmetøjets pasform og materialevalg, så det ikke blot er praktisk og varmt, men også smart og klassisk.

Alt varmetøj kan vaskes ved 30 grader – men husk at fjerne batteriet først. Skulle du blive våd fra yderst til inderst, kan batteriet dog sagtens tåle det.

 

Ultra holdbart batteri
NordicHeat bruger udelukkende genopladelige litium-ion batterier, der holder i over fem timer per opladning, alt efter valg af varmeniveau. Batteriet er en energikilde i lommestørrelse på blot 108 gr.

 

Xtreme Comfort Technology
Med Xtreme Comfort Technology har vi udskiftet den traditionelle tykke, bevægelseshæmmende isolering med hårfine mikrofibre, som giver høj komfort og fuld bevægelsesfrihed.

 

Din sikkerhed er vores højeste prioritet
Din sikkerhed er helt essentiel for Nordic Heat. Derfor tester vi løbende vores produkter for at sikre, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle produkterne fra Nordic Heat er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

Specifikationer
MærkeNordic Heat
Vælg farveSort