Woof Wear

MEDICAL BOOT

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 419,00  DKK

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Gratis fragt ved køb over 499,-

Woof Wear Medical Boot

En unik hov-sko med suveræn pasform, designet til at holde sår og vatomslag rent.
En holdbar sko der er egnet til stald og fold brug. 

ANVEND FORTSAT EN KLOKKE UDOVER BOOTEN, HVIS HESTEN NORMALT TRÆDER SIG I KODE/SKO.
DENNE BOOT ERSTATTER IKKE EN KLOKKE, OG ER IKKE EN KLOKKE.

Sålen er rillet med ekstra greb og udarbejdet med slidstærk Kevlar. Hovskoen har asymmetrisk lynlås og har derfor en fast pasform på benet/hoven. Samtidigt lukker hovskoen sig omkring koden så smuds, snavs ikke lægger sig ind i selve skoen.

Fås i 10 forskellige størrelser og er baseret på sko str. Skoen kan anvendes med eller uden en sko (det kan dog være nødvendigt at vælge en nr. større hvis hesten skal bruge skoen med sko på). 

en suveræn hjælp at have ved hånden i tilfælde af hovbylder, ødelagt sål eller ekstrem sur stråle.

Skoen kan vaskes på 30 grader. 

Yderligere informationer:

Hvor lang til kan de holde?
De burde som udgangspunkt holde 2-3 uger til foldbrug og længere til staldbrug. Den største fare mod hov skoens levetid er hvis hesten kommer til at stå på den – de kan gå i stykker. 

Kan de bruges på både skoede heste og uskoede heste?
Ja det kan de, man skal dog formentlig en størrelse op for at få plads til skoen. Skostørrelsesguiden er med udgangspunkt i heste uden sko.

Hvordan køber man den rigtige størrelse?
Mål bredden og længden på hoven og vælg den størrelse som passer bedst ifølge skemaet. Det er vigtigt at hvis kundens hest ligger mellem to størrelser, at man køber den som passer i bredden. Opmålingen burde være ligetil og der medfølger instruktioner om hvordan man både måler og påsætter hovskoen i pakken. 

Kan man ride med dem?
Nej 

Kan de bruges på folden?
Ja. Folden skal selvfølgelig være nogenlunde tør til fordel for hestens komfort og rimeligt fladt. Vi anbefaler ikke at de forsøges at bruges i meget vådt og mudret terræn. 

Hvor lette er de at påsætte?
Faktisk utrolig lette. Man skal måske lige have et par forsøg første gang, men når man først har fanget den bude det være meget lige til. Der er også videoguides om hvordan de påsættes på hjemmesiden. 

Hvor længe kan hesten have dem på af gangen?
Man skal selvfølgelig bruge sin sunde fornuft! Hov skoen er ikke åndbar eftersom den er designet til at være vandtæt, derfor vil vi anbefale at ”første brug” max er på en uge. 

Er der nogen garanti på dem? 
Skoen kan gå i stykker og det er ikke reklamations berettiget hvis hesten har stået på hov skoen.

Specifikationer
MærkeWoof Wear
Vælg farveBlå