Brugt Rideudstyr

Vi tager kun imod indlevering af brugt rideudstyr om tirsdagen.

 

Handelsbetingelser:
1. Når du indlevere dit brugte rideudstyr hos os, er det sådan at vi tager imod varer på kommission. Vi står for markedsføring og promovering af dit udstyr. Vi tager os også af alt kundekontakt, så det eneste du skal gøre er at indlevere udstyret hos os, og så klare vi resten. Når dit udstyr er blevet solgt vil du modtage pengene fra salget minus kommission på 25%.


 
2. Når din vare er blevet solgt modtager du en mail fra os. Jvf. Købeloven er der fortrydelsesret og returret på varer, der svarer til 2 x 14 dage, derfor vil dit tilgodehavende blive overført efter løbende måned + 30 dage, så vi er sikre på, at købet er afsluttet.
 
3. Ifølge købeloven er der også returret på brugte varer, derfor har du mulighed for at fortryde dit køb og returnere varen i op til 14 dage efter køb.


 
4. Når du indlevere din vare i vores butik og har accepteret vores betingelser, acceptere du også den aftalte pris på din vare.


 
5. Dine vare overlades til os på egen regning og risiko.


 
6. Når du indlevere din vare i vores butik acceptere du samtidig at vi må tage dit udstyr med til messe/stævner og vise dem frem, med henblik på salg - på eget ansvar og risiko. Dette vil øge chancen for dit salg.


 
7. Du kan betale med alle betalingskort samt kontanter i vores butik. På vores webshop er det muligt at betale med alle betalingskort via QuickPay.


 
8. Vi har dine vare i butikken i 6 måneder, derefter er det muligt at lave en ny aftale.
 
9. Hvis du henter din vare inden de 6 måneder og aftalen udløber, koster det 50kr pr. vare.
 
10. Den aftalte pris på din vare kan altid ændres. Du er velkommen til at kontakte os angående dette.
 
11. Når du aflevere din vare i vores butik, skriver du samtidigt under på at din vare kun sælges igennem os. Det vil derfor ikke være muligt selv af sælge din vare privat.
 
12. Din vare vil blive oprettet i vores webshop på www.PamRideudstyr.dk, så det også er muligt for folk på f.eks. Fyn eller Jylland at købe din vare.
 
13. Dine varer skal være rengjorte ved indlevering og må ikke have fejl og mangler.
 
14. Du er altid velkommen til at skrive til os ang. spørgsmål.